NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședință de CL pe 26 ianuarie: Trei proiecte importante pentru viitorul PSA. ARSACIS va semna contractul de denunțare a serviciilor cu ApaVital (DOC)

Consiliul Local al municipiului Pașcani se întâlnește luni, 26 ianuarie, într-o ședința extraordinară în care se vor discuta patru proiecte. Trei dintre acestea vizează societatea Prest Serv Apa SA, iar una modificarea hotărârii de denunțare a contractului de delegare a gestiunii către ApaVital.  

 

Consilierii vor avea pe masă proiectul de hotărâre pentru aprobarea organigramei și statului de funcții al Prest Serv Apa SA, cel prin care se aprobă tariful redevenței pentru serviciile de epurare ale PSA Pașcani și procesul verbal de predare a bunurilor din stația de epurare în administrarea operatorului local.

În ceea ce privește proiectul care are legătură cu denunțarea contractului cu ApaVital consilierii vor da prin vot mandat șefilor ARSACIS „pentru a semna în numele și pe seama Municipiului Pașcani actul adițional de încetare a Contractului de delegare a serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare către SC ApaVital SA”.

De asemnea primarul municipiului Pașcani, Dumitru Pantazi va fi obligat să facă toate „diligențele necesare pentru ducerea la îndeplinire a prevederilor și se mandatează să semneze, în numele și pentru Unitatea Administrativ Teritorială toate documentele necesare”.    

 Click aici pentru document

Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă în șoseaua Ștefan cel Mare

Redacția

Flori pentru pășcănenii care vor să-și amenajeze spațiul din fața blocului. Tot ce trebuie să faceți, este o cerere la Primărie

Ema Roman

Vezi cât ar putea câștiga membrii Consiliilor de Administrație ale regiilor și societăților din subordinea Consiliului Local

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site