RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Secretarii din judet, instruiti la Prefectura Iasi

Secretarii primariilor din judetul Iasi au fost din nou chemati la Prefectura. Autoritatile iesene au purtat ieri o noua serie de intalniri cu secretarii, dupa cele din lunile precedente, ce au vizat teme de fond funciar si hotarari ale primariilor. Ieri a avut loc cea de-a 11-a sedinta de indrumare metodologica din cadrul unui plan strategic de sprijinire a autoritatilor publice locale.

“Propunerea initierii acestor sedinte de indrumare metodologica apartine coordonatorilor Grupului Judetean de Monitorizare a Administratiei Publice. Actiunea face parte din cea de-a treia tema de interes, solicitata a fi dezbatuta de catre secretarii de comune si a avut ca ordine de zi problemele si aspectele practice privind activitatea de solutionare a petitiilor, informatiile de interes public, arhivarea documentelor, implementarea standardelor de control intern privind informarea si comunicarea la nivelul autoritatilor locale”, a spus subprefectul Bogdan Abalasi. Planul strategic mentionat vizeaza promovarea valorilor si standardelor la nivelul autoritatilor publice locale.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Premierul Marcel Ciolacu susține că anul viitor nu vor exista măriri de taxe şi impozite

Redacția

Zona de agrement a lacului Peștișorul ar putea să prindă contur.Un pășcănean vrea să investească 72.000 euro.Vezi cum ar arăta proiectul (FOTO)

Oana Cordoneanu

Minivacanță de pe 17 până pe 20 aprilie inclusiv. Ce alte zile libere sunt în 2020

Redacția
Încarcă...