NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

“Se plimbă precum pisicile”. Mai multe orașe din Spania, invadate de mistreți / Și Shakira a fost atacată de un animal sălbatic

Grupuri mari de mistreți sunt acum o priveliște obișnuită în unele orașe din Spania, iar autoritățile spun că nu au altă opțiune decât să îi captureze și să îi eutanasieze, deoarece reprezintă un pericol pentru oameni, transmite Reuters.Și vedeta columbiană s-a plâns că a fost atacată de un porc mistreț într-un parc din Barcelona.

Porcii mistreți au invadat străzile orașelor spanioleFoto: Xinhua / Zuma Press / Profimedia

Atrași de coșurile de gunoi și de oamenii care îi hrănesc, mistreții hoinăresc sau zac în parcuri și pe străzile din zonele suburbane, provocând adesea accidente în care sunt implicate scutere și biciclete sau deranjează oamenii care se întorc de la cumpărături.

  

Luna aceasta, o fată a fost transportată la spital după ce s-a întâlnit cu un mistreț sălbatic în orașul balnear Cadaques, la nord-est de Barcelona.

Advertisements

Numai în Barcelona au fost raportate 1.200 de incidente cu mistreți anul trecut.

Vedeta columbiană Shakira a declarat anul trecut că animalele au atacat-o pe ea și pe fiul ei în timp ce se plimbau într-un parc din Barcelona.

Advertisements

Și pe plajele din Spania au fost văzuți porci mistreți, o femeie fiind atacată în timp ce făcea plajă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Vatmanii și controlorii din Timișoara iau lecții de engleză, în așteptarea turiștilor care vor vizita Capitala Culturală Europeană

Redacția

Rareş Bogdan: Cioloş e aliat cu AUR şi PSD. Este absolut normal ca înainte de orice să meargă la parteneri pentru a încerca o majoritate

Redacția

VIDEO Ministerul rus al Apărării, mesaj distopic în timp ce Ucraina este atacată din toate părțile: ”Subliniez că Armata Rusiei nu lovește în orașele Ucrainei/ Nimic nu amenință populația civilă/ Este o înscenare pentru canalele TV occidentale”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site