RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Se caută soluții pentru ”rablele” aflate încă în circulație. Ministrul Mediului: ”Cred că o variantă ar fi o taxare diferențiată la nivelul autorității locale”

Taczos Barna, ministrul Mediului spune că vor fi continuate discuțiile în noua coaliție pentru a identifica măsuri pentru descurajarea românilor care dețin încă autoturisme foarte vechi.

El a spus în cadrul unei emisiuni Digi24, marți seară, că intenționează să deschidă discuții cu PNL și PSD.

”Avem nevoie de un sprijin pentru cetățenii care nu-și pot permite să renunțe la autoturismul vechi pentru unul nou, iar pentru asta avem Programul Rabla. Partea de descurajare poate să vină prin diverse metode. În coaliția veche am avut niște discuții, această decizie nu a putut fi luată, trebuie făcută o analiză. Cred că o variantă ar fi o taxare diferențiată la nivelul autorității locale. Vom face o propunere imediat ce va intra coaliția pe un făgaș normal, cu întâlniri săptămânale”, a declarat Tanczos Barna.

Pentru anul viitor, ministrul susține că bugetul pentru Programul Rabla va fi cel

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Orban: „Înţelegerea era ca Florin Cîţu să fie şeful BNR după Mugur Isărescu / Sunt cum era Frodo în drum spre munte când uitase Shire-ul”

Redacția

Viktor Orban, mulțumit de colaborarea cu Marcel Ciolacu. Premierul Ungariei declară război primirii de migranți

Redacția

Papa Francisc către seminariști: „Preoții și călugărițele se uită la materiale pornografice, este un viciu pe care îl au mulți oameni. Fiți atenți”

Redacția
Încarcă...