NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Schimbări în PP DD Pașcani: Ciprian Florescu va fi noul președinte!

Filiala pășcăneană a PP DD va avea o nouă conducere. Conform unor informații din sânul organizației, Vasile Iladi cel care asigură interimatul partidului va fi schimbat din funcție. Modificarea ar urma să se producă în jurul datei de 15 februarie, iar cel care va fi desemnat să se ocupe de destinele organizației este Ciprian Florescu, de profesie inginer.

 

 Se pare că hotărârea a fost luată la nivelul organizației județene a PP DD după ce s-a analizat actuala organizare a partidului la nivel municipal. Contestatarii lui Vasile Iladi îl acuză pe acesta că nu a solicitat la Primăria Municipiului Pașcani un sediu de partid, cu toate că legea prevede pentru formațiunile politice o astfel de înlesnire de la autoritățile locale.

  

Ciprian Florescu, în vârstă de 50 de ani a candidat anul trecut la alegerile parlamentare pentru funcția de senator. El s-a clasat pe locul al doilea obținând un număr de 6.700 de voturi, pe Colegiul 3 Senatorial Hârlău și Pașcani.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

VICTOR PONTA: ANUL VIITOR NU VA CRESTE NICIO TAXA SI NICIUN IMPOZIT

Redacția

Deputatul Vasile Axinte: Perioada în care amenzile de circulație vor putea fi achitate va fi extinsă de la 48 de ore la 15 zile, începând cu anul viitor

Redacția

Zvonul începutului de an: Pantazi nu mai candidează, Nedelcu favorită!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site