RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Scandal uriaș la Rapid. Niculae ar fi colaborat cu cu ultrașii ca să aducă petarde pe stadion. Camera secretă descoperită în arenă

Clubul de fotbal Rapid e implicat într-un scandal uriaș. Procurorii spun că Daniel Niculae, președinte al echipei de fotbal, colabora cu ultrașii ca să aducă pe stadion materiale pirotehnice periculoase. Mai mult, în interiorul arenei a fost găsită și o încăpere secretă, cu un perete fals, unde erau depozitate petardele și torțele. Cu toate acestea, Dan Șucu, finanțatorul echipei spune că nu știa nimic despre aceste lucruri.

„Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare au fost descoperite şi ridicate mai multe materiale pirotehnice, arme de foc letale, arme albe şi sume de bani”, anunţă procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti în urma celor 19 percheziţii domiciliare pe care le-au făcut în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova şi Iaşi.

Anchetatorii spun că au dispus continuarea urmăririi penale faţă de 17 suspecţi, persoane fizice, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi distrugere.

„În fapt, s-a reţinut că în cursul anului 2023 pe raza municipiului Bucureşti s-a constituit un grup infracţional organizat la care au aderat mai multe persoane şi care avea drept scop introducerea şi folosirea materialelor pirotehnice în incinta stadioanelor de fotbal,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ambasadorul Republicii Moldova în Rusia, convocat la Moscova

Redacția

Alfred Simonis: Un Guvern PNL-USR-UDMR ar fi o glumă

Redacția

Poloneza Iga Swiatek, în semifinale la Stuttgart după ce a învins-o pe Emma Răducanu

Redacția
Încarcă...