NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Şarpe filmat înotând în lacul Peştişorul (FOTO)

Plimbările pe malul lacului Peştişorul devin tot mai neplăcute, pe zi ce trece. Păşcănenii sunt revoltaţi de cum arată zona de agrement, imaginile sunt dezolante. Pe lângă toate acestea, un tânăr a surprins ieri în apa plină de mizerie, ambalaje, sticle, şi resturi vegetale, un şarpe. Imaginile au fost postate pe o reţea de socializare şi cum era de aşteptat au stârnit multe reacţii, iar comentariile nu au întârziat să apară.

“Șerpărie in Pascani!!!!”

“Noooo…animalul de companie al primarului. L-a scos în parc un pic.”

“Şi balauri cred că sunt acolo.”

“Gospodar primar! Mizerie peste tot! Lumina ,apa cu porţia!”

“O poză cu un crocodil să mai apara şi e treaba bună”.

“Era de așteptat,la cât de îngrijit este parcul….mai mare dragul să faci o plimbare!Te mănâncă balaurii!”

“Este  un șarpe neveninos, dar poate poate speria atât părinții, cât și copiii. Nu este un animal propriu zis pe care sa îl vezi zilnic, este o reptilă și lumii îi este frică de aşa ceva. Trebuie să mai vedem și crocodili și le avem pe toate”.

Adminsitraţia locală este acuzată că nu este interesată să administreze situaţia lacului Peştişorul, loc simbolic pentru municipiu. O parte a malului dinspre parc s-a surpat, iar de suferit au avut și aleile pietonale, realizate din bani europeni.

foto facebook-EştiDinPaşcaniDacă

 

loading...
Advertisements

Related posts

Primarul își va asuma consumul de apă dintr-un bloc din Pașcani și va suporta cheltuielile de scoatere a apometrelor pe casa scării într-un bloc cu cetățeni nevoiași

Răzvan Grecu

Știri de la cititori: Cetățeni revoltați pentru lucrările de plombare de pe strada Izvoarelor. Primăria îi liniștește (VIDEO)

Marius Parteni

Cele 6 spații din piața agroalimentară din zona vale și-au găsit chiriași. Vezi cine sunt câștigătorii licitației

Răzvan Grecu
Încarcă...