NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

S-a lansat Oameni & Gusturi, o platformă culturală dedicată atât consumatorilor, cât și creatorilor

De luna aceasta, ai parte de mai multe experiențe de valoare! Motivul? S-a lansat Oameni & Gusturi, cea mai nouă platformă culturală, care se adresează atât consumatorilor, cât și creatorilor. Platforma își propune să surprindă energia bună a orașului și să te introducă într-un univers de substanță, în care arta și artiștii sunt aduși mai aproape de publicul lor și actul cultural e descoperit, trăit și documentat cu mult înainte de a se înălța oficial cortina.

 

Oameni & Gusturi te așteaptă cu trei niveluri de experiență culturală: DE VĂZUT – film, foto, teatru, dans, artă, DE ASCULTAT – muzică, DE CITIT & DEGUSTAT – carte și culinar.

  

Toate domeniile acoperite de platformă beneficiază de curatori și artiști susținători, care și-au unit forțele în slujba actului cultural: George Mihalcea, Delia Panait, Andi Vasluianu, Dan Byron, Alex Damian, Cristina Bogdan, Anca Dănilă, Cătălina Miciu, Alex Domnișoru, Ioana Bîrdu, Cornel Moșneag și Dragoș Asaftei.

Pe lângă articolele săptămânale din rubrica STARO RE/VIEW, cu interviuri, recenzii și recomandări, pe oamenisigusturi.ro, vei găsi și producții proprii, cum ar fi:

Staro Visual Docs – un proiect de documentare, ce se va materializa printr-o serie de reportaje și portrete de artiști.

Artiști ai… orașelor din România – o inițiativă de street photography, care are obiectivul îndreptat spre creatorii amatori sau debutanți din jurul nostru, prin dreptul cărora trecem adesea mult prea în fugă.

Staro Live Sounds – o colecție de înregistrări ale concertelor faine de jazz, blues, soul, funk, swing etcetera, la care nu ai reușit să ajungi, sau de care poate nici nu ai auzit încă. (în curând, pe oamenisigusturi.ro)

Pastila de Culturetainment – un podcast creat cu mult suflet de George Mihalcea, jurnalist, om de radio, autor de proză scurtă, cinefil visător. Apare în fiecare marți, ca să-ți spună ce e de văzut, de ascultat, de citit și degustat în săptămâna cu pricina.

Înainte să te lăsăm să te bucuri de conținut de calitate, îți mai spunem că platforma Oameni & Gusturi este o poveste culturală spusă de Staropramen, brand-ul praghez de bere, care susține unele dintre cele mai importante evenimente și stabilimente culturale din România (ca TIFF, FITS, JAZZ IN THE PARK, unteatru, Centrul Ceh, Anonimul).

În caz că nu știi exact de unde să începi, noi îți recomandăm reportajul realizat de Dragoș Asaftei în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu 2016.

Sursa: digi24.ro

 

Advertisements

Related posts

Liderul consilierilor judeţeni PNL Iaşi a murit. Daniel Minciună avea 42 de ani şi era unul dintre cei mai apreciaţi liberali

Redacția

Curs festiv la Liceul Teoretic „Miron Costin” Paşcani 2017 (VIDEO)

Cătălin Cocoș

Pașcani: Iluminatul festiv va fi aprins în această seară, de Ziua Națională

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site