RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Ruginoasa: S-a certat cu soția și a vrut să-i atragă atenția! Tânăr în stare gravă după ce s-a întins pe mijlocul drumului și a așteptat să-l calce o mașină

 

Un tânăr în vârstă de 33 de ani din Ruginoasa se află în stare gravă, în urma unui gest extrem. Sâmbătă, 7 septembrie, bărbatul s-a certat cu soția, și a amenințat că se sinucide, vrând să atragă atenția femeii.

  

 Constantin Lungu a ieșit pe drumul județean și s-a întins pe mijlocul carosabilului, în jurul orei 20.30, moment în care a fost acroșat din plin de un autoturism condus de un tânăr din municipiul Iași, care circula regulamentar. La fața locului au sosit echipaje de la Biroul Rutier Pașcani, oamenii legii au început o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut faptele.

Un echipaj medical a intervenit la fața locului și i-a acordat primul ajutor victimei, apoi bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Pașcani. Având în vedere starea sa extrem de gravă, medicii au decis transferul la  Spitalul ”Sf.Spiridon” din Iași.  

”Pe data de 7 septembrie, în jurul orelor 20.30, am fost sesizați printr-un apel la 112, că pe raza comunei Ruginoasa, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. În urma impactului, un bărbat de 33 de ani a fost transportat la o unitate medicală, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat agent Ilinca Ciobanu, purtător de cuvânt IPJ Iași.

 

Related posts

Un tânăr din Pașcani se chinuie de doi ani să demonstreze că a fost bătut de un polițist! (VIDEO)

Răzvan Grecu

9 ani de închisoare pentru criminalul din Tătăruși

Redacția

Carambol cu patru mașini, pe strada Gării (FOTO)

Oana Cordoneanu
Încarcă...