RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

România-Ucraina, la EURO 2024. Edi Iordănescu: „Suntem pregătiți să ne batem pentru fiecare centimetru de teren”

România joacă astăzi împotriva Ucrainei, de la ora 16:00, în primul meci al grupei E de la EURO 2024. Meciul se va desfășura pe stadionul Allianz Arena din Munchen, cu o capacitate de 70.000 de locuri, toate ocupate. Din informațiile trimișilor Digi Sport la EURO 2024, UEFA estimează că vor fi în jur de 30.000 de suporteri ai României pe stadion.

Serhi Rebrov: „Să arătăm «spiritul Ucrainei»”

ACTUALIZARE 09:13 Selecţionerul echipei Ucrainei, Serhi Rebrov, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că meciul cu România, de luni, care marchează debutul naţionalei sale la EURO 2024, este unul „încărcat de emoţii” şi mai mult decât un meci de fotbal, pentru o ţară aflată în război din 2022, transmite AFP.

„Ne e greu să fim aici când auzim veşti de acasă. În ţara noastră e război! Când ne trezim dimineaţa ne întrebăm ce se petrece cu familiile noastre, cu prieteni noştri”, a comentat, la rândul său, fundaşul central Ilia Zabarnîi (Bournemouth).

  

„Soldaţii care apără ţara noastră sunt incredibili. Sunt alarme zi de zi, iar oamenii mor tot timpul”, a adăugat fostul jucător al lui Dinamo Kiev, pentru a sublinia contextul special al acestui prim meci de la EURO pentru Ucraina.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ce este rujeola, cum se transmite și cum se manifestă / Mortalitate de 1-3 la o mie de cazuri, mai ridicată la copiii sub 5 ani / Singura măsură eficientă pentru prevenirea îmbolnăvirii este vaccinarea

Redacția

Suedia respinge patru cereri de extrădare din partea Turciei

Redacția

Relațiile Serbiei cu Rusia ar putea fi afectate de moartea lui Navalnîi, afirmă președintele sârb Vucic

Redacția
Încarcă...