RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

România a obținut două medalii de argint la Campionatele Europene de gimnastică aerobică

România a cucerit primele sale medalii la Campionatele Europene de gimnastică aerobică de la Pesaro (Italia), sâmbătă, două de argint, în întrecerile pe echipe, la seniori şi juniori.

În clasamentul final pe echipe la seniori, România (16 puncte) a fost devansată de Italia (10), în timp ce bronzul a revenit Ungariei (19 puncte). La juniori, Rusia a ocupat primul loc (11 puncte), urmată de România (13) şi Ungaria (24).

România va avea 14 reprezentanţi (individual sau echipe) în 11 finale din cele 12 care vor avea loc duminică.

În concursul seniorilor, România a calificat sâmbătă două echipe la trio, România 2 (Teodora Cucu, David Gavrilovici, Daniel Ţavoc), clasată pe locul al treilea, cu 22,183 puncte, şi România 1 (Gabriel Bocşer, Sarmiza Niculescu, Mihai Alin Popa), care a ocupat locul 7, cu 21,733 puncte.

  

La grup, România (Gabriel Bocşer, David Gavrilovici, Teodora Cucu, Mihai Alin Popa şi Daniel Ţavoc) a ocupat locul al doilea în calificări, cu 22,433, după Italia (22,722).

În proba de dans aerobic, România (Maria Bianca Becze, Sandra Dincă, Sarmiza Niculescu, Roberta Pleşa, Alina Radu, Flavia Sentea, Selena Şotângă, Steliana Stoenescu) a ocupat locul al treilea, la egalitate cu Italia,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Robert Glință, locul 5 în finala probei de 50 m spate de la CM de nataţie, după modificarea clasamentului

Redacția

VIDEO. Emma Răducanu a transmis un mesaj în limba română fanilor, înaintea participării la Transylvania Open

Redacția

După ce a cheltuit 40.000 de dolari pe bilete la JO 2020, un japonez a aflat că spectatorii vor fi interziși la Tokyo

Redacția
Încarcă...