NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Rezultate impresionante obținute la olimpiadele și concursurile școlare de elevii de la „CF Unirea”

În cursul zilei de astăzi au fost date publicității rezultatele obținute de elevii Colegiului „CF Unirea”, clasele V-XII, la olimpiadele și concursurile din lunile martie – aprilie ale acestui an școlar.

 

Vorbim despre un număr total de 149 de premii, dintre care 21 la olimpiade și 128 la concursurile școlare.

  

Demne de menționat sunt performanțele a 3 elevi prezenți la olimpiadele naționale, pe domeniile: economic, religie și electric. Dintre aceștia, eleva de clasa a XI-a, Nina Emanuela Buzatu, aflată sub îndrumarea profesoarelor Orășanu Daniela și Grigoroaia Petronela, a obținut mențiune la Olimpiada Națională de Discipline Economice, desfășurată la Arad.

Totodată, Colegiul „CF Unirea” se mândrește cu prestația elevei de clasa a VII-a, Laura Cornei, care s-a remarcat printr-un număr impresionant de 8 rezultate deosebite obținute la: Olimpiada de limbă engleză, Olimpiada de limbă franceză, Concursul Cangurul Lingvistic, secțiunile franceză-spaniolă și engleză-germană, Concursul Euclid, Concursul SMART, secțiunile franceză și engleză și Concursul de lectură Poveștile Cangurului, clasele V-XII.

Intenționez să particip și la alte concursuri de acum încolo, însă vreau să mulțumesc pentru rezultatele obținute doamnelor profesoare care m-au coordonat”, a declarat Laura Cornei, elevă în clasa a VII-a la Colegiul „CF Unirea Pașcani”.  

Advertisements

Related posts

Fost director și profesor al Colegiului „Mihail Sadoveanu” s-a stins din viață. Înmormântarea va avea loc mâine

Oana Cordoneanu

Vouchere de vacanţă de peste 3 milioane de euro pentru cadrele didactice din județ

Redacția

UNIREA PRINCIPATELOR ROMÂNE SĂRBĂTORITĂ LA COLEGIUL „UNIREA”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site