NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Revelion în aer liber la Pașcani cu muzică și șampanie

Pășcănenii care și-au propus să iasă în stradă în noaptea dintre ani vor putea sărbători cu șampanie, concert în aer liber și foc de artificii pe platoul din fața Primăriei.

 

Autoritățile locale au terminat astăzi ultimele pregătiri pentru un Revelion în stradă. Evenimentul este programat să aibă loc începând cu ora 22.30.

„Pentru noaptea de Revelion, Primăria Pașcani a pregătit un program cu artiști atât din municipiu cât și din zona județului Iași. Programul începe de la ora 22.30 și se va încheia la ora 01.00”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt la Primăria Pașcani.

Printre cei care vor încânta audiența se numără și trei artiști din Ansamblul Ciprian Porumbescu din Suceava, respectiv Gheorghiță Ciot, Vasilică Maruneac și Petronela Petruneac, Ștefan Diaconița de la Doina Carpaților din Iași, Grupul vocal Rapsozii din Iași, Codruța Filip, Eduard Barhan, iar prezentatorul evenimentului va fi Samir Marcu, referent Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu”. Va exista în program și o trupă live care va asigura ambientul.

La trecerea dintre ani, la ora 00.00, va avea loc un foc de artificii. Spațiul ales de municipalitate pentru a monta artificiile va fi pe spațiul viran dintre Parchetul Pașcani și Școala ”Iordache Cantacuzino”, iar astăzi au primit și avizul ISU pentru demararea acestei acțiuni.

Suma alocată din bugetul local pentru acest eveniment este de 52.300 de lei dintre care 25.000 lei pentru focul de artificii, 2.000 lei pentru șampanie, 5.000 lei pentru sonorizare și 20.000 lei pentru spectacolul artistic.

 

 

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Unirea cu Basarabia, ajutată cu o şpagă de 2 milioane lei. „Subteranele“ politicii româneşti descrise de un fost prim-ministru

Redacția

PROGRAM NOU la Aeroportul din Iași de pe 1 iunie! INFORMAȚI-VĂ!

Redacția

Pregătiri pentru un eveniment automobilistic la Paşcani!

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site