RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Referendum online: intră și votează dacă vrei sau nu ca ApaVital să mai opereze în municipiu! Transmite un mesaj aleșilor locali cu nemulțumirile tale!

NewsPascani.com și Actualitatea TV lansează referendumul online cu privire la menținerea delegării serviciului de apă-canal către ApaVital Iași. Cum primarul Dumitru Pantazi a propus un referendum pe această temă, ce ar urma să aibă loc pe data de 18 ianuarie 2015, inițiativa noastră își propune să lămurească aleșii locali, înainte de ședința de vineri, cu privire la opțiunile pășcănenilor, ce folosesc internetul, față de ApaVital.

Asta deoarece pe ordinea de zi a ședinței sus amintite se află proiectele inițiate de societatea civilă pentru ieșirea din ARSACIS și denunțarea contractului de delegare a serviciului de apă-canal către ApaVital Iași, iar aleșii locali trebuie să cunoască ce vor pășcănenii.

  

Tot în cadrul acestui sondaj cititorii noștri pot transmite mesaje aleșilor locali cu nemulțumirile pe care le au față de operatorul ieșean, astfel ca aceștia să fie în cunoștință de cauză atunci când votează proiectele societății civile.

„Sunteți de acord cu continuarea delegării serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare către S.C. ApaVItal S.A. Iași?” asta este întrebarea propusă de primarul Dumitru Pantazi pentru referendum și la ea se poate răspunde prin „Da” sau „Nu”.

Advertisements
Advertisements

{module ApaVital}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Primarul Pantazi acuzat că sabotează proiectele liberalilor

Răzvan Grecu

Numarul abonatilor RAGCL scade tot mai mult

Redacția

Cât costă municipalitatea banii europeni promiși de ARSACIS și ApaVital!

Răzvan Grecu
Încarcă...