NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Reprezentantul ApaVital Iași îl pune pe primar într-o postură proastă: „La ANL nu vor fi încheiate contracte individuale ci convenții. Primăria va încheia contract cu noi pentru serviciile de apă-canal de la aceste blocuri”

Declarația primarului Dumitru Pantazi prin care acesta informa opinia publică cu privire la faptul că pășcănenii care sunt chiriași în blocurile ANL vor încheia contracte individuale pentru serviciile de apă-canal cu operatorul ieșean, a fost contrazisă de reprezentantul ApaVital Iași.

 

Răzvan Manolache, PR-ul ApaVital Iași, a declarat în emisiunea „În Obiectiv” difuzată de Actualitatea TV cum va proceda compania ieșeană în cazurile blocurilor ANL și a celui social. Conform acestuia, Primăria va trebui să încheie contract cu operatorul de apă-canal pentru acele blocuri, iar chiriașii vor semna convenții individuale. În cazul locuințelor sociale soluția operatorului este una mai drastică în sensul că un locatar va trebui să-și asume consumurile pe toată casă, asta deoarece nu sunt apometrele scoase pe casa scării ca în cazul blocurilor ANL.

Menționăm că edilul șef, Dumitru Pantazi, declarase în cursul zilei de miercuri, 23 iulie, că în cazul blocurilor ANL operatorul ApaVital va încheia contracte individuale cu chiriașii, explicând că acest fapt este prevăzut în contractele de închiriere.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Instanța a amânat o primă decizie în dosarul evacuării Legume S.A. Firma este controlată de primarul Pantazi printr-un interpus și a pierdut definitiv procesul prin care revendica proprietatea terenului de 50 de hectarele de la serele Blăgești!

Răzvan Grecu

Scăpați de penalități dacă achitați debitele către RAGCL. Iată ce facilități mai acordă regia!

Ema Roman

Modificarea contractului de delegarea a serviciului apă-canal a fost retrasă de către primar de pe ordinea de zi

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site