NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

De luni încep lucrările pentru modernizarea zonei Vale. Astăzi au fost lansate lucrările pentru proiectul „Reabilitarea infrastructură străzi și pietonal în municipiul Pașcani” din cadru PIDU!

Mult așteptatul proiect de refacerea infrastructurii rutiere și pietonale din zona Vale a municipiului va începe de luni. Astăzi a avut loc la sediul Primăriei conferința de presă ce a marcat începutul lucrărilor la acest obiectiv. Conform datelor prezentate de către primarul Dumitru Pantazi și de managerul de proiect Iulian Perțu, până în octombrie 2015 vor trebui reabilitați aproximativ 4,1 km de străzi, 13.500 mp de zonă pietonală și 4.400 mp de scări pietonale.

 

Mai exact este vorba despre străzile: Fântânele, Ceferiștilor, Mihai Eminescu, Izvoarelor, Republicii , a esplanadei și a scărilor mari și mici.

Primarul Dumitru Pantazi a explicat celor prezenți că întârzierea implementării acestui proiect a fost cauzată de unele greșeli de proiectare și de contestațiile din cadrul procedurilor de achiziții publice.

Prezent în sală, deputatul Neculai Rățoi a criticat soluția tehnică aleasă pentru Esplanadă, fiind nemulțumit de pavele, opinând că granitul ar fi fost o soluție mai bună. Acesta s-a plâns că n-a fost consultat nici de fostul primar, Grigore Crăciunescu, atunci când a fost făcut proiectul.

 

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Adina Gîrjan, al doilea subprefect al județului Iași

Redacția

Casieria Enel Pașcani va fi închisă pe 28 mai și 1 iunie

Oana Cordoneanu

Paul Benesch, președintele ARSACIS Iaşi:”Redevența se plătește după cum prevede contractul de delegare, nu după cum hotărăsc Consiliile Locale”. Primăria nu s-a consultat cu ApaVital și ARSACIS pe tema redevenței!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site