RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

RĂZBOI Israel-Hamas, ziua 234. Măcel la Rafah, raidurile aeriene au ucis cel puțin 35 de palestinieni!/O mare delegație arabă merge în China

Loviturile aeriene israeliene au ucis cel puţin 35 de persoane şi au rănit alte zeci de persoane în oraşul Rafah, situat în sudul Fâşiei Gaza, potrivit oficialilor palestinieni.

Armata israeliană a transmis că forţele sale aeriene au lovit un complex al Hamas din Rafah şi că atacul a fost efectuat cu „muniţie precisă şi pe baza unor informaţii precise”. Astfel, potrivit IDF, printre cei uciși s-ar afla şi şeful de Stat major al Hamas pentru Cisiordania.

IDF vorbește despre răniți, nu morți

„Forţele de apărare israeliene sunt la curent cu rapoarte care indică faptul că, în urma loviturii şi a focului care a fost aprins, mai mulţi civili din zonă au fost răniţi. Incidentul este în curs de revizuire”, a transmis IDF.

  

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii din Palestina, Ashraf Al-Qidra, a declarat că 35 de persoane au fost ucise şi alte zeci, majoritatea femei şi copii, au fost rănite în acest atac.

Lovitura a avut loc în cartierul Tel Al-Sultan, din vestul oraşului Rafah, unde mii de oameni se adăposteau după ce mulţi au fugit din zonele estice ale oraşului. De două săptămâni, forţele israeliene au început o ofensivă terestră în Rafah.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 347: Cancelarul german Olaf Scholz anunță că există un „consens” cu preşedintele Volodimir Zelenski pentru ca armele furnizate de Occident să nu fie folosite pentru atacuri asupra teritoriului rus

Redacția

Rusia admite în premieră că sunt victime după naufragiul crucişătorului Moskva: Un marinar şi-a pierdut viaţa şi alţi 27 sunt dați dispăruți

Redacția

EXCLUSIV| Rusia amenință la scenă deschisă. Cât de alarmant este pentru România pericolul de la Kremlin? Fost diplomat militar: „Nu îl putem exclude”

Redacția
Încarcă...