NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Raport întârziat privind situația retrocedării terenurilor. Primarul cere funcționarilor să își facă treaba!

Ședința Comisiei Locale de Fond Funciar, programată pentru vineri, 15 ianuarie, nu s-a putut desfășura conform anunțului primarului Marius Pintilie. Un motiv este cel legat de lipsa finalizării raportului de către funcționarul ce trebuia să îl întocmească.

Daniel Teodorescu, funcționar în cadrul Biroului Agricol, a motivat faptul că nu a preluat de la foștii șefi documentele ce atestă situația problemelor de fond funciar.

„La ședința de vineri, 15 ianuarie, a Comisiei Municipale de Fond Funciar nu au fost prezentate toate informațiile solicitate. Primarul municipiului, în calitate de președinte al acesteia, a reconvocat-o pentru ziua de vineri, 22 ianuarie, de la ora 09.00 și a însărcinat persoana desemnată să se ocupe de întocmirea documentelor, să pregătească toate informațiile solicitate de către membri comisiei”, explică purtătorul de cuvânt al instituției.

Edilul municipiului, viceprimarul și ceilalți membri din comisia de fond funciar s-au arătat deranjați de această situație, mai ales că anunțaseră public că vor discuta raportul în ședința din data de 15 ianuarie 2021.

  

Surse neoficiale ne-au precizat că primarul Pintilie este decis să sancționeze acțiunile celor care blochează activitatea comisiei și întârzie eliberarea titlurilor de proprietate.  

Advertisements

Related posts

Consilierii liberali acuză cenzura făcută de primarul Dumitru Pantazi și aleșii PSD: „Cenzură doar pentru cei care-și permit să critice! Nu suportă critica domnul primar. Asta este realitatea!”

Răzvan Grecu

Campanie de colectare a deșeurilor electrice, la Pașcani

Oana Cordoneanu

Viceprimarul Vasile Axinte în această seară la Actualitatea Tv. Adresează-i o întrebare!

Marius Parteni
Încarcă...