RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Puține persoane la depunerea jurământului primarului Pantazi și a consilierilor locali. Sala închisă de ISU, redeschisă pentru aleși

Asistență scăzută la evenimentul de astăzi de la Primărie. Cu toate acestea, lipsa autorizației de securitate la incendiu a sălii multifuncționale din cadrul instituției nu a mai fost o piedică în calea evenimentelor prilejuite de depunerea jurământului aleșilor locali. Reprezentanții autorităților locale nu s-au mai gândit la pericole, demonstrând astfel că “interesul poartă fesul”.

 

 

  

Anul trecut șefii Primăriei au sistat evenimentele în sala multifuncțională pe motiv că nu are autorizație de securitate la incendiu. Astăzi au redeschis locația pentru depunerea jurământului de către noii aleși, printre care și primarul Pantazi.

Cu toate acestea, prezența la evenimentul care a debutat în jurul orei 10.00 a fost una extrem de scăzută. Dacă în 2012 sala era arhiplină, acum câteva zeci de persoane și-au făcut timp pentru a asista la depunerea jurământului primarului. Printre acestea, mulți reprezentanți ai instituțiilor publice, angajați ai Primăriei și rude ai celor investiţi astăzi.

La finalul evenimentelor toți cei prezenți au  fost invitați la un ospăț. 

Related posts

Fostul sediul al ITRD demolat bucată, cu bucată! Lucrările au început

Marius Parteni

Un consilier vrea ședințe cu ușile închise, atunci când discută despre solicitările unor prieteni

Marius Parteni

Noi imagini aeriene din zona Pașcani – Gâștești de pe șantierul Autostrăzii A7 (video)

Redacția
Încarcă...