NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Puține persoane la depunerea jurământului primarului Pantazi și a consilierilor locali. Sala închisă de ISU, redeschisă pentru aleși

Asistență scăzută la evenimentul de astăzi de la Primărie. Cu toate acestea, lipsa autorizației de securitate la incendiu a sălii multifuncționale din cadrul instituției nu a mai fost o piedică în calea evenimentelor prilejuite de depunerea jurământului aleșilor locali. Reprezentanții autorităților locale nu s-au mai gândit la pericole, demonstrând astfel că “interesul poartă fesul”.

 

 

  

Anul trecut șefii Primăriei au sistat evenimentele în sala multifuncțională pe motiv că nu are autorizație de securitate la incendiu. Astăzi au redeschis locația pentru depunerea jurământului de către noii aleși, printre care și primarul Pantazi.

Cu toate acestea, prezența la evenimentul care a debutat în jurul orei 10.00 a fost una extrem de scăzută. Dacă în 2012 sala era arhiplină, acum câteva zeci de persoane și-au făcut timp pentru a asista la depunerea jurământului primarului. Printre acestea, mulți reprezentanți ai instituțiilor publice, angajați ai Primăriei și rude ai celor investiţi astăzi.

La finalul evenimentelor toți cei prezenți au  fost invitați la un ospăț. 

Advertisements

Related posts

ApaVital întrerupe furnizarea apei în tot Pașcaniul! Motivul este incredibil!

Răzvan Grecu

PSD încearcă să repare o greșeală politică, după ce l-a trimis pe consilierul Haldan în comisia de învățământ

Marius Parteni

Marius Pintilie despre patinoarul votat și șters mai apoi din bugetul local: „Cam așa funcționează Primăria condusă de Dumitru Pantazi”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site