RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Puține persoane la depunerea jurământului primarului Pantazi și a consilierilor locali. Sala închisă de ISU, redeschisă pentru aleși

Asistență scăzută la evenimentul de astăzi de la Primărie. Cu toate acestea, lipsa autorizației de securitate la incendiu a sălii multifuncționale din cadrul instituției nu a mai fost o piedică în calea evenimentelor prilejuite de depunerea jurământului aleșilor locali. Reprezentanții autorităților locale nu s-au mai gândit la pericole, demonstrând astfel că “interesul poartă fesul”.

 

 

  

Anul trecut șefii Primăriei au sistat evenimentele în sala multifuncțională pe motiv că nu are autorizație de securitate la incendiu. Astăzi au redeschis locația pentru depunerea jurământului de către noii aleși, printre care și primarul Pantazi.

Cu toate acestea, prezența la evenimentul care a debutat în jurul orei 10.00 a fost una extrem de scăzută. Dacă în 2012 sala era arhiplină, acum câteva zeci de persoane și-au făcut timp pentru a asista la depunerea jurământului primarului. Printre acestea, mulți reprezentanți ai instituțiilor publice, angajați ai Primăriei și rude ai celor investiţi astăzi.

La finalul evenimentelor toți cei prezenți au  fost invitați la un ospăț. 

Related posts

Mobilizare pe Esplanadă! Beneficiarii de ajutor social au ieşit să cureţe zăpada

Ema Roman

Se mai pot aplica amenzi după decizia CCR de ieri? Ce spun specialiștii, în timp ce Guvernul este confuz

Redacția

Pro România Pașcani critică calitatea gazonului montat pe scuarul de pe strada Moldovei

Marius Parteni
Încarcă...