RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Proprietatea unor oameni de afaceri vandalizată ieri noapte! Un câine a fost ucis, pagube de sute de mii de lei (Foto)

Un grup de persoane, care la această oră este căutat de polițiștii din Pașcani, a vandalizat noaptea trecută proprietatea unor oameni de afaceri din Pașcani.

Indivizii, înarmați cu bâte, au spart tot ce le-a ieșit în cale. Mai întâi au decuplat de la rețeaua de energie electrică zona respectivă. Apoi au ucis cu bâtele câinele de pază. Au distrus mai multe camere performante din sistemul de supraveghere, geamurile de la patru mașini și o parte dintre cele de la casă.

Autorii par să cunoască bine zona, ținând cont de faptul că au decuplat curentul, și distrus camerele de supraveghere ce monitorizau zona. 

În casa atacată se afla paznicul proprietății, împreună cu alte persoane. Aceștia nu au ieșit, de frica celor care au atacat proprietatea, care ii amenințau cu moartea. 

  

La momentul de față oamenii legii fac cercetări pentru identificarea autorilor

Pagubele sunt mari. Proprietatea este cea din curtea bazinului piscicol de la Hărmanesti. Ea aparține familie Apăvăloaei.

Vom reveni!

Related posts

Hoții de lemne din pădurile din județul Iași pot fi prinși cu ajutorul aplicației SUMAL. Sistemul informațional integrat de urmărire a materialelor lemnoase (SUMAL) este operațional

Redacția

Peste 30 de amenzi aplicate în valoare de 17.000 lei aplicate de polițiștii pășcăneni

Irina Gherasim

Trimis în judecată pentru scandal şi ameninţarea unui echipaj de Poliţie

Marius Parteni
Încarcă...