NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proiectul privind amenajarea bazinului de înot a fost aprobat. Pintilie:”Votăm cu două mâini. Sperăm să se concretizeze”

Proiectul prin care urmează să fie construit un bazin de înot la Pașcani, a trecut de votul consilierilor locali. Opoziția a felicitat primarul pentru această inițiativă și a venit cu o propunere de schimbare a locației dacă este posibil.

 

Documentația pentru atragerea banilor pentru acest obiectiv urmează să fie elaborată în perioada următoare, ca mai ulterior să fie depusă pentru finanțare la Compania Națională pentru Investiții.

“Este o investiție necesară. Țin să felicit administrația locală pentru idee. Cred că toate partidele am promis așa ceva. Sperăm să se concretizeze. Noi vom vota proiectul cu două mâini, dar avem și o sugestie. Poate ar fi trebuit amenajat acest bazin unde este actualul ștrand municipal. Peste tot în lume aceste locații funcționează într-un complex”, a spus Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani.

Primarul municipiului nu se afla în sală la momentul discuțiilor, așa că a fost informat despre aprecierile opoziției de Vasile Haldan, liderul de grup al consilierlor PSD.

Documentația pentru amenajarea bazinului de înot va fi întocmită pe terenul de lângă sala de sport de la stadionul municipal.

Advertisements

Related posts

ApaVital a încasat o sumă imensă de la Primăria Pașcani pentru canalizarea și epurarea apei de ploaie! Primarul facturează redevența încălcând decizia consilierilor, deși ar putea interveni prescripția!

Răzvan Grecu

Cum se va merge la biserică din 15 mai: Acces limitat, cu respectarea distanței între persoane, nu se sărută icoane

Redacția

Consiliul Local nu a aprobat încă, dar RAGCL a reînnoit abonamentele persoanelor ce beneficiază de gratuițăți

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site