RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Elevii școlilor din Pașcani rămân fără „Lapte și Corn”. Primarul a cerut amânarea proiectului

Proiectul de hotârâre prin care șefii Primăriei solicitau consilierilor să își asume responsabilitatea organizării și derulării procedurilor de atribuire a contractelor programului „Lapte și Corn” a fost amânat.

 

  

Primarul Dumitru Pantazi a cerut astăzi un asemenea vot, după ce a inițiat proiectul. Motivația a fost aceea că încă mai sunt discuții cu cei de la APIA și Consiliul Județean.

Solicitarea primarului a fost aprobată. Pe subiect a intervenit și viceprimarul Gabriela Nedelcu, care a susținut că din punct de vedere al Primăriei au fost parcurse toate etapele pentru a fi operațional acest proiect la Pașcani.

La nivelul municipiului sunt în jur de 4000 de copii care nu beneficiază de acest program. Banii alocați anul trecut la Pașcani s-au întors în bugetul Consiliului Județean, întrucât nu au fost cheltuiți de Primărie.

Precizăm faptul că administrația locală nu a ținut cont de recomandările Consiliului Județan Iași, pe motiv că nu ar fi avut cadru legal.

 

 

Related posts

Pantazi a cedat presiunilor: Funcționarii judecați în dosarul datoriei AgroComplex, suspendați din funcție

Marius Parteni

Bani pentru comunitățile care au depus proiecte, privind modernizarea unor obiective. Municipiul Pașcani nu a făcut solicitări!

Marius Parteni

Primarul din Hălăucești răspunde cu propriul salariu pentru că și-a angajat soția cu banii instituției. Rămâne și fără funcție în câteva luni

Redacția
Încarcă...