RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proiectul primarului de revenire la ARSACIS și Apavital nu a trecut la vot. Serviciul de alimentare cu apă va fi preluat de PSA

Proiectul primarului municipiului Pașcani prin care dorea revenirea la ARSACIS și Apavital nu au întrunit numărul de voturi din partea consilierilor locali, astfel că acesta a fost respins, în urma discuțiilor care au avut loc în cadrul CL  la ședința de astăzi.

9 dintre consilierii PSD au votat pentru, unul dintre ei, Vasile Pleșca s-a abţinut, Codrin Toma nu a putut participa la vot. De la PNL, Diana Acsinte, Neculai Enea și Dorin Nechifor au votat pentru, Marius Pintilie a votat împotrivă, la fel și Ioan Danu. Dragoş Voinea de la PPDD s-a abținut, în timp ce liberalul Emil Crăciun nu a putut participa la vot. A lipsit motivat consilierul Vasile Anton. Pentru ca proiectul privind revocarea hotărârilor să treacă, cele prin care Pașcaniul ieșea în noiembrie 2014 din ARSACIS și APAVITAL, erau necesare 13 voturi. În urma votului exprimat au fost doar 12 pentru proiectul propus de primarul Dumitru Pantazi. Viceprimarul a anunțat  că Prest Serv Apa va prelua în regim de urgență serviciul de distribuție a apei în Pașcani.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Cum se circulă pe drumurile judeţene la această oră

Ema Roman

Vremea 19 iunie – 17 iulie 2023. Nou val de fenomene extreme în România. Când apar primele semne de vară

Redacția

Zi decisivă pentru Europa. Britanicii decid astăzi dacă rămân sau nu în Uniune

Redacția
Încarcă...