RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Profesorii cu note sub 5 vor preda la sate

Catedrele didactice rămase libere în învăţământul ieşean vor mai putea fi ocupate în ziua de 6 septembrie şi în perioada 11-13 septembrie. Astfel, la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean se vor organiza şedinţe publice de repartizare a posturilor vacante şi rezervate.

Ziua de 6 septembrie va fi dedicată profesorilor titulari a căror restrângere de activitate nu a fost soluţionată în etapele anterioare, pentru completarea normei didactice, prin continuitate la detaşare la cerere sau a căror continuitate pe post s-a reînfiinţat. Tot atunci sunt aşteptate cadrele didactice titulare prin detaşare la cerere, în baza rezultatelor obţinute la concurs sau în baza punctajului, cadrele angajate pe perioadă determinată pentru continuitate prin prelungirea duratei contractului individual de muncă pe perioadă determinată în anul şcolar 2013-2014 sau a căror continuitate pe catedră s-a reînfiinţat, dar şi candidaţii rămaşi nerepartizaţi în baza rezultatelor obţinute la concursurile de titularizare din 2013, 2012 sau 2011 şi cei în regim de plată cu ora. 
Intervalul 11-13 septembrie va fi dedicat celorlalţi profesori, rămaşi încă în afara sistemului, inclusiv celor care, în acest an, au avut rezultate sub 5 – dar, care au dovedit în anii anteriori că au fost capabili să treacă, la mustaţă, de această notă ruşinoasă.

sursa evenimentul de iasi

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Primele imagini cu creaţiile studenţilor veniţi în tabără la Paşcani

Irina Gherasim

Metodele educației alternative Montessori, prezentate la Pașcani – ,,Educația mai aproape de copil” (VIDEO)

Carmen Bălăceanu

O nouă ediție a concursului ”Ritmurile copilăriei”, faza zonală, la Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...