NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Probleme la Eco Salubritate. Întârzie programul de colectare a deșeurilor

Noi probleme la compactoarele care deservesc Eco Salubritate Pașcani. Din această cauză  se va întârzia programul de colectare, a deșeurilor menajere și vegetale, în  Blăgești  și Gâștești.

Advertisements

 

  

 “Avand in vedere  problemele tehnice aparute la compactoarele care deservesc  SC CLP ECO SALUBRITATE SA Pascani, conducerea societatii aduce la cunostinta cetatenilor din suburbia Blagesti ca se va intarzia programul de colectare a deseurilor menajere si vegetale din aceasta zona, procedandu-se la  finalizarea activitatii de colectare  cu utilajele disponibile   astazi, 06.12.2018.Totodata,  aducem la cunostinta cetatenilor din Gastesti ca se va decala programul de colectare a deseurilor menajere, urmand a se incepe colectarea maine, 07.12.2018, pana la  finalizarea activitatii de colectare a deseurilor in aceasta zona. Conducerea societatii isi cere scuze pentru disconfortul creat cetatenilor din aceasta zona si ii asigura totodata ca se va proceda la finalizarea activitatii de colectare in aceasta zona, pana  vineri, 07.12.2018”, conform unui comunicat de presă remis redacției de Eco Salubritate Pașcani.

Menționăm că și în luna octombrie au fost probleme tehnice la compactoarele societății, angajații lucrând în două schimburi până la remedierea problemei.

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Activele fostului Spital din Tg. Frumos au intrat în administrarea unui Centru Medical Privat

Marius Parteni

Pantazi în campania din 2012:”Paşcaniul are nevoie de un primar care să colaboreze cu cetăţenii şi să facă ceva pentru ei”. Cum comentezi? (VIDEO)

Marius Parteni

Suspiciuni asupra modului de atribuire a autorizațiilor de taximetrie. Deținătorii de PFA cer șefilor Primăriei corectitudine și transparență

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site