NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Pro România și-a mărit numărul organizațiilor în zona Pașcani! Lespezi și Valea Seacă sunt ultimele

Duminică, 13 octombrie, a fost deschisă o nouă organizație Pro România în zona Pașcani. De această dată, coordonatorii formațiunii, de la nivel local și județean, au poposit la Lespezi.

 

  

La deschiderea evenimentului au participat peste 30 de persoane, printre care Sorin Iacob – coordonator al formațiunii politice la nivel județean, Bogdan Abălașei – vicepreședinte, Dorina Ciornei – cordonatoarea organizației de femei, Gheorghe Tudor – vicepreședinte pe municipiul Iași, Cristian Rățoi – coordonatorul organizației Pașcani și membrii organizației locale Lespezi.

Surpriza a contituit-o prezența lui Iurie Leancă, fost prim ministru al Republicii Moldova, care se afla în Iași și a dorit să participe la eveniment.

Advertisements

“Ce pot să vă spun e că toți cei 23 de membri prezenți la deschiderea organizației sunt, după chipul și asemănarea coordonatorului, adică oameni muncitori și hotărâți care prin proiectele pe care le gândesc vor să schimbe în bine soarta comunității din care fac parte. Îmbucurător e faptul că din organizație fac parte toate categoriile socio-profesionale de oameni cu diferite vârste, ceea ce garantează succesul absolut. În Pro România vârsta, nivelul de pregătire și poziția socială nu sunt motive de discordie, ci dimpotrivă ne motivează pentru a clădi ceva durabil cum ar fi un colectiv, care să soluționeze problemele cu care se confruntă o comunitate. Urez noilor colegi mult succes și sănătate”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a Pro România Pașcani.

Advertisements

Din data de 6 octombrie, Pro România are organizație și la Valea Seacă. Acolo sunt peste 75 de membri care s-au înscris deja în partid.  

Advertisements
Advertisements

Related posts

Exit poll: ora 21.00. PNL şi PSD, luptă până la ultimul vot. USR-PLUS pe locul trei!

Redacția

Ministerul Finanţelor pune la dispoziţie o linie telefonică gratuită pentru anunţarea actelor de corupţie

Oana Cordoneanu

SONDAJ. Cum votează românii pe 11 decembrie. Ce partide intră în Parlament

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site