RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Primul ministru gay din istoria SUA, Pete Buttigieg, împreună cu soțul său, au devenit părinții unor gemeni

Pete Buttigieg, primul politician din istoria Statelor Unite care a anunţat public că este homosexual şi a devenit apoi ministru, şi soţul lui, Chasten Glezman Buttigieg, au publicat pe reţelele de socializare o fotografie cu gemenii lor, sâmbătă, la câteva săptămâni după ce au anunţat în luna august că au devenit părinţi, fără să dezvăluie, atunci, alte detalii, informează AFP.

O fotografie alb negru, distribuită pe Twitter şi Instagram, îi arată pe cei doi soţi, care se privesc şi îşi zâmbesc, într-o cameră care pare să fie o rezervă de spital, în timp ce fiecare dintre ei ţine în braţe un bebeluş înfăşat într-un scutec cu motive miniaturale.

Chasten and I are beyond thankful for all the kind wishes since first sharing the news that we’re becoming parents. We are delighted to welcome Penelope Rose and Joseph August Buttigieg to our family. pic.twitter.com/kS89gb11Ax

— Pete Buttigieg (@PeteButtigieg) September 4, 2021

  

Suntem încântaţi să îi primim pe Penelope Rose şi Joseph August Buttigieg în familia noastră”, a scris Pete Buttigieg, care a fost una dintre vedetele alegerilor primare ale democraţilor pentru prezidenţialele din 2020.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Criminalul care a inspirat personajul Hannibal Lecter trăiește de zeci de ani într-un buncăr de sticlă. Cererile de îmbunătățire a condițiilor de detenție au fost respinse

Redacția

Uraganul Grace se îndreaptă spre coastele Mexicului

Redacția

Comisarul European pentru Afaceri interne, promisiune pentru România după blocajul în Schengen. Ylva Johansson: ”Fac din asta prioritatea mandatului meu!”

Redacția
Încarcă...