RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Marius Pintilie a dat-o afară pe Irina Jitaru din Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani!

Secretarul general al municipiului, Irina Jitaru, a fost înlocuit astăzi din Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Pașcani, de către primarul Marius Pintilie. Decizia a fost luată în această dimineață, chiar înainte ca acest organism să se întrunească într-o ședință ce fusese programată pentru ora 10.00.

În locul Irinei Jitaru a fost numit Costel Beciu, un funcționar din cadrul Primăriei Municipiului Pașcani, responsabil cu protecția muncii în cadrul instituției.

Schimbarea a fost făcută prin dispoziție de primar, Irina Jitaru ocupând această funcție ca reprezentant al primarului, nefiind delegată de către Consiliu Local.

Secretarul general Irina Jitaru era membră al Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal de Urgență, din anul 2016.

  

Related posts

Investițiile sunt în pericol după ce municipiul Pașcani a primit de la Guvern doar 400.000 de lei din cei 5.000.000 de lei solicitați

Răzvan Grecu

Acțiuni de dezinfecție și reparații în hala din piața vale! Zece zile activitatea va fi suspendată

Marius Parteni

Mircești: Facturi mari la salubritate din cauza lipsei de interes pentru colectarea selectivă

Iulia Huțanu
Încarcă...