NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Primarul din Târgu Frumos renunță la Zilele Orașului pentru alte investiții în localitate

Zilele orașului Târgu Frumos nu se vor organiza nici în acest an. Ionel Vatamanu, primarul orașului, a inițiat un proiect de hotărâre prin care a solicitat Consiliului Local revocarea hotărârii prin care era stabilit evenimentul din acest an.

Edilul local și-a motivat inițiativa prin prisma faptului că în oraș sunt multe alte investiții de realizat și cu suma alocată pentru desfășurarea acestui eveniment, se pot face alte lucruri. Este vorba despre o sumă de 375000 lei care va fi împărțită, la următoarea  rectificare bugetară, pentru derularea altor proiecte la nivel local.

  

Primarul susține că este necesară amenajarea unu teren de sport la Școala „Garabet Ibrăilenau”, se vor amenaja 2800 de mp de trotuare pavate iar o sumă de bani va fi alocată pentru cofinanțarea unor proiecte care vizează ca sursă fonduri europene.

În ședința extraordinară de astăzi în care a fost supus spre aprobare proiectul privind anularea evenimentului din acest an, primarul Vatamanu le-a transmis consilierilor locali, în special celor din opoziție, să dezbrace haina politicianului, iar în cadrul ședințelor să discute doar proiectele ce vizează binele comunității.  Să lăsăm haina politică, să discutăm despre ceea ce este bine de făcut pentru orașul Târgu Frumos: „Eu nu sunt primar doar pentru un anume număr de cetățeni, eu sunt primarul tuturor târgoveților”, a declarat Ionel Vatamanu.

La finalul discuțiilor pe marginea acestui proiect de hotărâre, primarul a prezentat consilierilor, câțiva dintre artiștii care ar fi trebuit să susțină spectacole la Târgu Frumos. Este vorba despre Nicolae Botgros cu Orchestra, Ion Palade, Ansamblul Ciprian Porumbescu, Loredana, Alex Velea, Taxi, Connect-R, Corina și mulți alții. De prezentarea evenimentului ar fi trebuit să se ocupe actorul Pavel Bartoș.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Apa potabilă este oprită pe strada Lunca Bahluieț, din Târgu Frumos

Diana Marcu

Ședință ordinară a Consiliului Local Târgu Frumos!

Marius Parteni

Parc solar la Tg.Frumos

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site