NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Primarul din Schitu Duca l-a demascat pe deputatul Rățoi în conferința de alegeri de la PSD Iași

Amănunte interesante au ieșit la iveală odată cu desfășurarea Conferinței Județene de alegeri de la PSD Iași, ce a avut loc sâmbătă, 3 octombrie. Deputatul Neculai Rățoi nu era mulțumit de Gheorghe Nichita, iar acest lucru a fost demascat de primarul Mihai Mihalache de la Schitu Duca.

Anunțat ca și candidat la șefia organizației județene, Mihalache s-a retras, pentru ca în organizația județeană lucrurile să decurgă așa cum se stabilise. Însă când a ajuns la prezidiu pentru discurs, primarul din Schitu Duca a spus că sunt foarte mulți nemulțumiți de fostul președinte.

„Mulți știu că Gheorghe Nichita a condus după cum a vrut el. Toate funcțiile din deconcentrate le-a dat la alte partide. Și deputatul Rățoi mi-a dat dreptate când am afirmat asta, însă a spus să zic eu tot, că el nu poate”, a precizat primarul Mihalache, potrivit unor participanți la conferință.

Neculai Rățoi era cunoscut până acum ceva vreme, drept un soldat fidel în echipa lui Nichita. A căzut în dizgrațiile acestuia atunci când se împotrivea votului pentru delegarea serviciului de apă către operatorul ApaVital. Într-o ședință a Biroului Politic Județean, Nichita i-a interzis lui Rățoi să mai meargă la ministere cu intenția de a modifica legea serviciilor publice.

La evenimentul de sâmbătă, Rățoi l-a susținut pe Victorel Lupu, iar despre Mihai Chirica la conferința de alegeri de la Pașcani a susținut că trebuie să fie candidatul PSD la Primăria Iași în 2016. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Surse: Ioniță și Crăciun ar putea rămâne fără sprijinul politic al PDL

Marius Parteni

Deputatul Movilă îl atacă pe ministrul Nicolăescu pe marginea activității Agenției Naționale de Transplant

Redacția

Un președinte de organizație de cartier a PSD:„Dacă consilierii nu votează proiectele pășcănenilor, toate scările de bloc vor avea afișe anti Ponta”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site