NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Primarul din AL. I.CUZA răspunde acuzelor localnicilor din Șcheia

Vasile Baciu, primarul comunei Alexandru Ioan Cuza, a răspuns astăzi acuzelor ce îi sunt aduse de localnicii din Șcheia, după acțiunea de igienizare a unui râu, soldată cu o anchetă penală.

 

  

Edilull ne-a arătat astăzi locul unde a depozitat lemnele care au fost tăiate de pe respecticul râu. Este vorba despre curtea dispensarului din localitate, care se află pe domeniul public. Vasile Baciu susține că ele vor fi distribuite persoanelor nevoiașe, doar în baza unei decizii a Consiliului Local.

Cât privește incidentul care a avut loc în ziua de sâmbătă, 18 ianuarie, primarul Baciu ne-a declarat că nu ar fi fost reclamate aceste fapte dacă nu era folosită forța de către unii oameni din localitate, supărați pe demersurile de igienizare. El continuă să creadă că la mijloc este vorba despre o acțiune unor grupuri politice din localitate.

Primarul Baciu și-a motivat decizia de a curăța râul și prin prisma faptului că în anul 2008 a fost amendat cu 35.000 lei, de către reprezentanții Apelor Române pentru că nu a decolmatat zona.

Cât privește starea de sănătate a bărbatului care se află internat în spital, soția acestuia ne-a spus astăzi că el are pierderi de memorie și nu se simte bine.

Primarul a mers astăzi însoțit de ziariști la locul unde a avut loc procesul de curățire a arborilor. Imediat în zonă și-au făcut apariția și cetățenii nemulțumiți. Vasile Baciu le-a transmis oamenilor că așteaptă finalizarea anchetei organelor competente.     

Citește și {loadposition articlescategoryload}     

Advertisements

Related posts

Primăria Tătăruși: Căsuțele din parcarea Centrului Cultural sunt de închiriat

Redacția

WiFi Gratuit în comuna Stolniceni-Prăjescu

Redacția

Secretarul general al comunei Hălăuceşti găsit incompatibil de către ANI

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site