NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Primarul Constanței, despre legătura dintre parcările scumpe și lipsa turiștilor: ”Un fake news de cea mai joasă speță/ E modul hotelierilor de a pune presiune pe mine, nu vor să plătească parcările”/ Declarații contradictorii: ”Nu e o lipsă de turiști/ Voucherele au ținut turismul în picioare, nu l-au decapitat definitiv”

Primarul PNL al Constanței, Vergil Chițac, a vorbit, luni după-amiază, la Digi24, despre legătura dintre prețul mare al parcărilor din Mamaia și lipsa turiștilor, spunând că ”este un fake news de cea mai joasă speță” și că turiștii nu lipsesc din stațiune din cauza acestui factor.

Totuși, recent, primarul Constanței a propus micșorarea taxei de parcare prin eliminarea ei pe timpul nopții, proiect care a picat în Consiliul Local, fiind respins de consilierii PSD și PNL, partid din care primarul face parte.

Câteva minute mai târziu, Chițac s-a contrazis în timpul emisiunii: Inițial a negat faptul că turiștii lipsesc din Mamaia invocând un număr mare de persoane care au fost pe litoral în cel mai recent weekend, iar câteva minute mai târziu a declarat că voucherele de vacanță ”au ținut încă în picioare litoralul românesc și nu l-au decapitat definitiv”.

Advertisements

Primarul a continuat spunând că discuția despre parcările din Mamaia este ”modul hotelierilor de a pune presiune pe mine, pentru că nu vor să plătească parcările”.

Advertisements
  
  • ”Povestea că parcările sunt de vină pentru lipsa turiștilor este un fake news de cea mai joasă speță. Nu e o lipsă de turiști, uitați-vă ce a fost weekendul ăsta.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cartelul Balcanilor, în arest. 13 suspecți de trafic cu cocaină au fost arestați în Serbia/ Drogurile veneau din America de Sud

Redacția

Litoralul pentru toţi. Cazare la mare și la 50 de lei pe zi în septembrie

Redacția

Aeroportul Heathrow din Londra a extins măsura de limitare a numărului de plecări ale pasagerilor, până la sfârşitul lunii octombrie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site