RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul a renunțat la discursul de 1 Decembrie. Vezi de ce!

Primarul Dumitru Pantazi a renunțat la alocuțiunea pe care trebuia să o țină în fața pășcănenilor cu ocazia Zilei Naționale a României. Asta deși aceasta era trecută în programul manifestărilor.

Surse din anturajul acestuia au explicat decizia ca fiind una de protecție, deoarece existau informații că edilul șef va fi huiduit la scenă deschisă de către concitatidini.

„Ați văzut și voi comentariile de pe internet. O parte dintre pășcăneni sunt nemulțumiți și ar fi putut strica momentul de solemnitate. S-a luat decizia că este mai bine să evităm o astfel de situație” a precizat pentru NewsPascani.com un apropiat al primarului.

  

Nemulțumirea pășcănenilor față de activitatea administrativă a edilului șef s-a accentuat în ultima lună, când acesta a luat două decizii controversate: a distrus locul de joacă de la C5, folosindu-se de o eroare materială dintr-o hotărâre de Consiliu Local, și a renunțat la organizarea paradei militare tradiționale și a mesei populare de 1 Decembrie.

Advertisements

Până la această oră primarul Dumitru Pantazi nu a explicat de ce a decis să nu le mai vorbească pășcănenilor de Ziua Națională a României.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Sens unic pe strada din zona Liceului “Nicolae Iorga” și pieței deal, pentru fluidizarea traficului

Marius Parteni

Programul de ridicare a deșeurilor mixte și selective în Pașcani

Iulia Huțanu

PSD nu renunță la ideea medierii cu ARSACIS și ApaVital! Comisia nu are obiective clare, dar este susținută!

Marius Parteni
Încarcă...