RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria vrea să mute câinii comunitari la Stolniceni-Prăjescu, dar autoritățile de acolo se opun. Decizia DSV atacată în instanță

Cum la bugetul local nu sunt bani pentru amenajarea unui padoc, cel puțin în acest an, șefii Primăriei iau în calcul o altă variantă. Ei se gândesc să mute provizoriu patrupedele într-un grajdi din comuna Stolniceni-Prăjescu, ce aparține societății AgroCom Strunga SA. Viceprimarul municipiului Pașcani spune că va inspecta respectivul imobil pentru a vedea la cât s-ar ridica costurile de amenajare.

 

Intenția autorităților din Pașcani se lovește de cea a primarului din Stolniceni-Prăjescu, care nu vrea să audă de așa ceva.”Analizăm această variantă, pentru o scurtă perioadă de timp. Vom merge acolo să vedem ce ne trebuie pentru a amenaja module pentru câini”, a explicat viceprimarul Vasile Axinte.

  

 

În privința padocului pe care Primăria intenționa să îl amenajeze lîngă groapa de gunoi a municipiului, executivul speră ca Asociațiile de Protecția Animalelor să le dea o mână de ajutor. Cât privește decizia DSV Primăria a atacat-o în instanță pentru a o suspenda.”Sperăm să facă și cei din asociații un demers la celelalte din țară poate obțin sprijin, așa cum s-a mai întâmplat. De la buget nu putem aloca nimic acum. Am atacat decizia Direcției Sanitar Veterinară în instanță pentru a suspenda decizia”, ne-a mai spus viceprimarul Axinte.  

   Citește și: {loadposition articlescategoryload}

   

Related posts

A trebuit să moară un copil pentru ca Ministerul să aloce bani pentru modernizarea toaletelor din şcoli

Redacția

Liderii PNL din județele Moldovei vor ca punctul de plecare al autostrăzii spre Ardeal să fie localitatea Moțca

Redacția

Ludovic Orban: Guvernul se reunește săptămâna aceasta pentru a pregăti actele normative pentru perioada de după 1 iunie

Redacția
Încarcă...