NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria refuză să semneze contractul cu ApaVital de frica facturii la apa meteorică. Agenții economici au plătit în schimb facturi de sute de milioane de lei vechi!

Primarul Dumitru Pantazi demonstrează încă o dată pășcănenilor, dacă mai era nevoie, că în Republica Pașcani există două legislații: una pentru prostime și alta pentru boierime. Deși, agenții economici au fost amenințați cu sistarea furnizării de apă de către ApaVital pentru a semna noile contracte de furnizare de servicii, nu același lucru se întâmplă cu Primăria.

Astfel, dacă unii agenți economici au plătit facturi pentru apa meteorică a căror valoare au ajuns și la 400 de milioane de lei vechi, municipalitatea refuză să semneze un astfel de contract de mai bine de 3 luni de zile.

Conform unor surse din cadrul Primăriei reprezentanții municipalității nu au ajuns la un acord cu operatorul ieșean în privința suprafețelor de spațiu verde care beneficiază de canalizare pentru preluarea apelor pluviale.  Mai mult, se pare că în cadrul administrației locale se vorbește deja de înființarea unei comisii de inventariere a acestor spații verzi, ceea ce va face ca acest contract să fie semnat cel mai probabil în primăvara anului următor.

  Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

La Deleni se pregătesc şantierele de primăvară. Licitație pentru asfaltare

Redacția

Seceta și Pakmaya îi salvează pe angajații de la Pret Serv Apa. Află de ce!

Răzvan Grecu

Concurs pentru ocuparea a trei posturi la Prest Serv Apa

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site