RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieEconomie și afaceri

Primăria Pașcani a publicat raportul privind activitatea CLP Ecoserv pentru anul 2022

În ultimele zile ale anului 2023, funcționarii Primăriei Municipiului Pașcani au publicat pe site-ul instituției raportul privind activitatea societăților aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Pașcani pentru anul 2022. Este vorba activitatea RAGCL, Prest Serv Apa și CLP Ecoserv SRL.

Dacă primele două sunt în faliment, ultima este singura societate care mai activează sub tutela Consiliului Local. Aceasta se ocupă de transportul public, curățenia și deszăpezirea străzilor, dezinsecția, dezinfecția și deratizarea domeniului public.

În raportul amintit, se consemnează structura personalului, S.C. CLP ECOSERV S.R.L., care are un total de 60 de angajați în următoarea componență: studii superioare – 12 angajați, studii medii – 5 angajați, muncitori calificați – 17 angajați, muncitori necalificați – 26 angajați.

Cei 60 de angajați au fost repartizați după cum urmează, în anul 2022: personal TESA – 14 angajați, personal indirect (casieri, paznici, magazioner, pers. curățenie) – 4 angajați, personal direct productiv – 42 angajați.

  

Conform raportului citat, pe parcursul anului 2022 veniturile totale ale societății au fost prevăzute a se realiza la nivelul sumei de 4,9 milioane lei și au fost realizate în sumă de 5,3 milioane lei, în creștere față de cele prognozate a se realiza în anul 2022, realizându-se în procent de 107,18%.

 Veniturile societății au fost realizate după cum urmează:

–          din activitatea de întreținere a curățeniei şi măturat stradal, deszåpezit – 2,1 milioane lei lei;

–          din activitatea de dezinsecție, dezinfecție și deratizare – 297 mii lei;

–          din activitatea de deszăpezire -755 mii lei

–          din transport public – 1,8 milioane lei;

–          alte venituri din exploatare -290 mii lei;

–          chirii utilaje -28 mii lei;

 Cheltuieli totale ale societặți au fost prevăzute a se realiza la nivelul sumei de 4,8 milioane de lei și au fost realizate în sumă de 4,95 milioane .

Totalul datoriilor CLP Ecoserv este de 971.800 din care:

–           sub 1 an – 519.335 lei

–          1-5 ani 452.465

–          peste 5 ani  0 lei.

De menționat că raportul cu privire la activitatea CLP Ecoserv pe anul 2023 nu a fost încă publicat, depunerea bilantului pentru acest an putând fi făcută până la 30 mai 2024.

Related posts

Agricultorii care vor să planteze păduri pot primi bani de la stat

Redacția

Primăria a făcut primii pași pentru a achiziționa cu banii europeni autobuze și microbuze electrice!

Redacția

Apă cu porția până la finalul lunii august, pentru pășcăneni

Răzvan Grecu
Încarcă...