NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria a trecut la toaletarea copacilor în mai multe zone din Pașcani

Serviciul de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Pașcani a demarat de astăzi o amplă acțiune de toaletare a arborilor de pe raza municipiului, dar și înlăturarea celor care pun în pericol siguranța cetățeanului și bunurilor acestora.

  

 

 

 

 

Echipele de muncitori au început cu cei de pe strada Mihail Kogălniceanu, iar în zilele următoare vor continua în cartierul Micro și strada Grădiniței. Acțiunea vine și ca urmare a zecilor de sesizări depuse de cetățenii din municipiu la Serviciul de Mediu din cadrul Poliției Locale.

Chiar dacă asemenea lucrări se desfășoară anual, în trecut asupra modului cum arătau copacii după toaletare se făceau foarte multe glume. Deputatul Neculai Rățoi a spus în perioada când primar era Grigore Crăciunescu, că centrul municipiului arăta ca Pădurea Spânzuraților, după acțiunea de igienizare și toaletare.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cât a încasat Primăria de pe urma pășcănenilor care au mers vara aceasta la ștrand

Răzvan Grecu

Loturi de teren destinate construcției de case măsurate din nou de Primărie

Marius Parteni

Pantazi a decis instaurarea CENZURII în Primăria Pașcani! Funcționarii nu mai pot citi presa locală și nu mai pot folosi Facebook-ul pe calculatoarele instituției! Totul după ce un funcționar public a fost prezent la Actualitatea TV

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site