RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria a trecut la toaletarea copacilor în mai multe zone din Pașcani

Serviciul de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Pașcani a demarat de astăzi o amplă acțiune de toaletare a arborilor de pe raza municipiului, dar și înlăturarea celor care pun în pericol siguranța cetățeanului și bunurilor acestora.

  

 

 

 

 

Echipele de muncitori au început cu cei de pe strada Mihail Kogălniceanu, iar în zilele următoare vor continua în cartierul Micro și strada Grădiniței. Acțiunea vine și ca urmare a zecilor de sesizări depuse de cetățenii din municipiu la Serviciul de Mediu din cadrul Poliției Locale.

Chiar dacă asemenea lucrări se desfășoară anual, în trecut asupra modului cum arătau copacii după toaletare se făceau foarte multe glume. Deputatul Neculai Rățoi a spus în perioada când primar era Grigore Crăciunescu, că centrul municipiului arăta ca Pădurea Spânzuraților, după acțiunea de igienizare și toaletare.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

“Legea mersului pe jos” a fost aprobată. De când vor trebui marile oraşe să încurajeze mişcarea şi să reducă poluarea pe străzi

Redacția

Străzile Vatra, Dragoș Vodă și Ștefan cel Mare vor fi reabilitate în nouă luni de zile

Marius Parteni

Normalitate și Prosperitate: Primarul și administratorul public își plătesc datoriile din campanie pe spinarea pășcănenilor. Candidații pentru Consiliile de Administrație selectați de firma consultantului politic al candidatului Dumitru Pantazi

Răzvan Grecu
Încarcă...