RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Prima reacţie a lui Iohannis după ce premierul Ciucă a fost acuzat că ar fi plagiat teza de doctorat

„Preşedintele Klaus Iohannis îşi menţine poziţia reiterată în nenumărate declaraţii publice privind combaterea fenomenului plagiatului şi importanţa integrităţii academice.

Preşedintele României consideră corectă şi necesară decizia premierului Nicolae Ciucă de a solicita analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp, orice demers menit să clarifice suspiciunile formulate în spaţiul public fiind binevenit.

Până la o decizie finală a instituţiilor abilitate, Preşedintele Klaus Iohannis nu va mai face alte precizări pe acest subiect”, se arată în răspunsul Administraţiei Prezidenţiale la solicitarea Europei Libere.

În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, Ciucă a anunţat că solicită analizarea lucrării sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp – Instituţia Organizatoare de Studii de Doctorat, precizând că lucrarea sa este originală, redactată în concordanţă cu cerinţele legale existente la momentul respectiv.

  

Ludovic Orban: „Dacă Ciucă nu-şi dă demisia, cel care trebuie să-i solicite este chiar Iohannis”

Fostul lider liberal, Ludovic Orban a scris pe Facebook că „Ciucă este premier pentru că aşa a vrut Iohannis. Dacă în urma acuzaţiei de plagiat Ciucă nu-şi dă demisia de bună-voie, cel care trebuie să-i solicite demisia este chiar Iohannis.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Reacţii din opoziţie după schimbarea conducerii PNL

Redacția

ASF susține că a început să scadă concentrarea în piața RCA, după falimentul City: Ce nu spune arbitrul asigurărilor

Redacția

„Ceasul Apocalipsei” se mută la 90 de secunde până la miezul nopții, pe măsură ce crește amenințarea nucleară

Redacția
Încarcă...