RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Prima echipă de baschet din Pașcani înființată de un club privat din Piatra Neamț

Prima secție de baschet de la Pașcani a participat astăzi la o competiție la sala de sport de la Stadionul Municipal. Asociația Club Sportiv Petras Neamț a înființat o echipă de baschet formată din copii sub 12 ani, iar astăzi au concurat contra altor echipe din Piatra Neamț și Iași, care aparțin aceluiași club sportiv. 

 

  

Evenimentul a marcat debutul echipei pășcănene întrucât ea se antrenează de patru luni. „Prin această competiție vrem să celebrăm formarea unei echipe mixte de baschet compusă din copii sub 12 ani, iar cu această ocazie vrem să promovăm baschetul și în orașul Pașcani. Până în momentul de față avem trei echipe de baschet: în Pașcani, Iași și Piatra Neamț. În Iași avem două echipe: una cu copii sub 12 ani și una sub 10 ani. La Piatra Neamț avem pentru toate categoriile de vârstă cu care suntem înscriși în Campionatul Regional Moldova și în Campionatul Județean. Urmează să ne înscriem și cu echipa din Pașcani la Campionatul Regional Moldova”, a declarat Iacob Daniel, fondatorul Asociației Club Sportiv Petras Neamț.

Echipa de la Pașcani este momentan formată din băieți și fete pentru că nu sunt destul de mulți copii înscriși la baschet.

Copii care vor să se înscrie la baschet pot merge luni și miercuri după ora 16.00 la Liceul Teoretic „Miron Costin”, acolo unde au loc antrenamentele. Cei care vor să se înscrie trebuie să achite suma de 200 de lei pe lună.

Related posts

Seară de Halloween la Colegiul Teoretic “M. Sadoveanu” Pașcani

Carmen Bălăceanu

Directorii de şcoli cer desfiinţarea de posturi pentru plata salariilor profesorilor

Redacția

150 de elevi cu dizabilități de la Școala Specială au primit dulciuri de ziua lor de la Primărie

Teona Gherasim
Încarcă...