NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Prezentarea oportunitatilor de finantare pe Masura 322, in comuna Motca

Joi 14 iunie 2012 in comuna Moţca a avut loc o intalnire organizata de primaria acestei comunei si Camera de Comert si Industrie a judetului Iasi care prin specialistii acesteia a oferit cetatenilor din localitate informatii despre oportunitatile de finantare specifice Masurii 322 .

In sala Caminului Cultural cele aproximativ 40 de persoane prezente au ascultat cu interes informatiile oferite de Oana Constantinescu manager de proiect in cadrul Camerei de Comert si Industrie, adresând intrebari la care au dat raspuns : Luciana Dascalu , Alina Palade si Stefan Iatan consilieri in cadrul aceleasi institutii . Persoanele prezente au primit cate un Ghid al Antreprenorului , un document extrem de util , elaborat in cadrul proiectului RURACTIV.

Un lucru imbucurator a fost si prezenta reprezentantilor primariei Valea Seaca , care vor disemina informatiile primite si in aceasta localitate. Deasemenea, la intalnire a fost present si Hobinca Constantin Serioja , noul primar al comunei Motca ,care a specificat ca institutia Primariei va sprijini initiativa privata si intreprinzatorii locali . Intalnirea face parte din actiunile proiectului RURACTIV ,prin care mai multe persoane din localitatea Motca au beneficiat de cursuri gratuite in domeniul antreprenoriatului , beneficiind si de consultanta gratuita in scrierea cererilor de finantare . La sfarsitul intalnirii Elefteriu Eduard , angajat al Primariei comunei Motca, ce activeaza si in cadrul Biroului Regional Nord –Est pentru sustinerea dezvoltarii durabile a spatiului rural , a multumit celor prezenti la intalnire si si-a manifestat disponibilitatea de a oferi informatii suplimentare celor care doresc sa acceseze aceasta masura de finantare .

loading...
Advertisements

Related posts

Demersuri pentru realizarea unei săli de sport în comuna Miroslovești

Marius Parteni

Comuna Todirești are încă un preot ortodox. Acesta a fost investit astăzi

Marius Parteni

Localitățile Miroslovești și Ciohorăni își dispută zona teritorială

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site