NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Press report: Suprafața minimă legală a locuințelor din România. Ce cazări le propun unii români refugiaților ucraineni. Orban, tradus și adaptat de Kelemen Hunor pentru Ciucă și Ciolacu

Suprafața minimă legală a locuințelor din România ● Chirica dă 100.000 de euro pe timbre pe care nu le poate împărți în 10 mandate ● Grindeanu a primit o biblie inscripționată cu numele și funcția ● Ce cazări le propun unii români refugiaților ucraineni ● De ce suntem stresați? ● Și totuși, câte gaze și câtă electricitate putem economisi? ● Mica doză de cultură generală ● Laura Ștefan despre legile justiției: “Un mesaj destul de clar despre cum vor funcționa DNA și DIICOT” ● România educată de funcționari nepricepuți ● Premierul ungar, tradus și adaptat de Kelemen Hunor pentru Ciucă și Ciolacu ● Alexander Dughin nu este „ideologul” sau „creierul” lui Putin. Cine a exagerat.

Press reportFoto: Profimedia Images

Suprafața minimă legală a locuințelor din România

Advertisements
  

Astăzi îți povestesc despre suprafața minimă pe care trebuie să o aibă locuințele din România și metodele prin care unii dezvoltatori încearcă să te păcălească la numărul de metri pătrați. Nu este un secret că în marile orașe din România și în zonele limitrofe acestora se construiește mult. În principiu, asta este bine, pentru că o creștere a ofertei de locuințe ar trebui să mențină prețurile la un nivel cât de cât accesibil atât timp cât cererea nu este mai mare.

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Liderii PNL şi PSD se ameninţă reciproc cu ruperea Coaliţiei

Redacția

(Video) Se poate organiza la restaurant o petrecere cu 100 de persoane? Reportaj cu camera ascunsă: „Este și aer condiționat!”

Redacția

Ciolacu, despre Tudose: Nu a vrut să intre în Guvern. Eu am insistat. E un om care va mai scrie istorie politică

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site