NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Preşedintele Ungariei, întâlnire cu Nicolae Ciucă. Situaţia energetică şi războiul din Ucraina, printre temele abordate

Premierul Nicolae Ciucă a avut o întrevedere cu președintele Ungariei, Katalin Novak. Cei doi lideri politici au discutat despre cooperarea în domeniul energiei și războiul din Ucraina.

image

Președinta Ungariei a avut o întrevedere cu premierul în timpul vizitei în România FOTO Captură

„Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a avut astăzi, la Palatul Victoria, convorbiri oficiale cu președinta Republicii Ungaria, Katalin Novák, cu prilejul vizitei pe care o efectuează la București”, a informat Guvernul României. 

  

Potrivit informării Executivului, „discuțiile celor doi înalți oficiali s-au concentrat pe cooperarea sectorială, în particular pe domeniul energiei”

Advertisements

De asemenea, cei doi lideri politici au evaluat „răspunsurile statelor membre UE la criza energetică determinată de războiul Rusiei în Ucraina, dar și eforturile de diversificare a surselor de energie”. 

Premierul Nicolae Ciucă a arătat „deschiderea României de a continua dialogul cu partea ungară pe marginea eforturilor acesteia de diversificare”, iar schimbul de opinii dintre cei doi lideri politici „a vizat și modalitățile de dinamizare a dialogului în beneficiul proiectelor de interes comun”. 

Katalin Novak, vizită în România 

Advertisements

Katalin Novak a efectuat o vizită oficială în România, la invitația președintelui Klaus Iohannis. Președinta Ungariei a avut întrevederi cu mai mulți oficiali români. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Toate fețele lui Macron. Cum a trecut de la extaz la agonie la finala din Qatar

Redacția

Ambii candidați la funcția de preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente au primit aviz favorabil de la Comisiile Juridice/ Iulia Andreea Băbeanu a fost propusă de AUR, iar Toni Greblă, de PSD / Decizia o va lua prin vot secret plenul comun al Parlamentului

Redacția

Plângerea depusă de PSD împotriva lui Cîţu, în care reclama posibile infracţiuni privind distribuirea banilor din Fondul de Rezerva, a fost clasată

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site