RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Președintele PMP Iași spune de ce n-a funcționat fuziunea cu UNPR

Deputatul Petru Movilă a fost confirmat în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PMP Iaşi. Movilă a preluat conducerea PMP Iaşi la în­ceputul anului 2016, iar, la sfârşitul săptămânii trecute, a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte.

 

  

„Pri­orităţile pentru noua echipă sunt, printre altele, finalizarea cu succes a campaniei de strângere de semnături pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin şi consolidarea organizaţiilor locale, vom avea alegeri în toate organizaţiile până la sfârşitul anului“, a spus deputatul Petru Movilă.

Acum doi ani, potrivit propriilor precizări, filiala avea 66 de organizaţii locale, iar, în prezent, numărul acestora ajunge la 78 de organizaţii, în condiţiile în care şi numărul de membri înscrişi în baza de date a partidului a crescut. Tot­odată, în 2016, PMP nu avea un sediu propriu, filiala desfăşurându-şi activitatea în biroul parlamentar al lui Mo­vilă.

 

Articolul integral pe www.reporteris.ro

Related posts

Dumitru Pantazi, Ioan Ioniță și Radu Movileanu și-au depus astăzi candidaturile pentru Primărie VIDEO

Marius Parteni

Consilierul Bogdan Alexa, noul șef de cabinet al vicepreședintelui Senatului României

Marius Parteni

Schimbare la Garda de Mediu: Cîțu l-a înlocuit pe inamicul „mafiei gunoaielor” cu fiul primarului PNL din Jegălia. „Defectul” lui Octavian Berceanu: e membru USR-PLUS

Redacția
Încarcă...