RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Preşedintele Joe Biden a primit a treia doză dintr-un vaccin anti-Covid

Preşedintele american Joe Biden (78 de ani) a primit luni, la Casa Albă, a treia doză dintr-un vaccin anti-Covid, la câteva zile după ce CDC (Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor) a recomandat administrarea unei doze suplimentare cu serul dezvoltat de Pfizer şi BioNTech în cazul anumitor grupuri de risc, transmite News.ro.

Într-o scurtă intervenţie la Casa Albă înainte de a-i fi administrat vaccinul, Biden a declarat că „dozele suplimentare sunt importante, dar cel mai important lucru pe care trebuie să îl facem este să avem mai mulţi oameni vaccinaţi”.

Cei aproximativ 23% dintre americanii care nu au primit nicio doză de vaccin „provoacă groaznic de mult rău pentru restul ţării”, a mai spus el.

Joe Biden a primit a doua doză din vaccinul Pfizer în luna ianuarie. Noile linii directoare susţin că o persoană din grupa lui de vârstă ar trebui să primească doza suplimentară la şase luni după rapel.

  

„Ştiu că nu pare, dar am peste 65 de ani. Şi, din acest motiv, îmi primesc booster-ul astăzi”, a adăugat preşedintele, care a precizat că soţia lui, Jill Biden, în vârstă de 70 de an

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Gheorghe Flutur vrea reînființarea Mitropoliei Bucovinei, cu sediul la Suceava: ”Mă rog la bunul Dumnezeu să prind eu vremea în viață când se va reface Mitropolia Bucovinei”

Redacția

Primarul PNL al comunei Mogoşoaia i-a cerut lui Valentin Ene demisia din partid şi din Consiliul Local

Redacția

Consiliile judeţene şi cele locale pot intra în insolvenţă

Redacția
Încarcă...