NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Preşedintele Joe Biden a primit a treia doză dintr-un vaccin anti-Covid

Preşedintele american Joe Biden (78 de ani) a primit luni, la Casa Albă, a treia doză dintr-un vaccin anti-Covid, la câteva zile după ce CDC (Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor) a recomandat administrarea unei doze suplimentare cu serul dezvoltat de Pfizer şi BioNTech în cazul anumitor grupuri de risc, transmite News.ro.

Într-o scurtă intervenţie la Casa Albă înainte de a-i fi administrat vaccinul, Biden a declarat că „dozele suplimentare sunt importante, dar cel mai important lucru pe care trebuie să îl facem este să avem mai mulţi oameni vaccinaţi”.

Cei aproximativ 23% dintre americanii care nu au primit nicio doză de vaccin „provoacă groaznic de mult rău pentru restul ţării”, a mai spus el.

Joe Biden a primit a doua doză din vaccinul Pfizer în luna ianuarie. Noile linii directoare susţin că o persoană din grupa lui de vârstă ar trebui să primească doza suplimentară la şase luni după rapel.

  

„Ştiu că nu pare, dar am peste 65 de ani. Şi, din acest motiv, îmi primesc booster-ul astăzi”, a adăugat preşedintele, care a precizat că soţia lui, Jill Biden, în vârstă de 70 de an

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Valeriu Stoica: Iohannis a permis ca la conducerea PNL să existe oameni mediocri. A fost cu totul evacuată infrastructura intelectuală a PNL

Redacția

Suceveancă bătută crunt de soţ, după ce femeia s-a îmbătat şi i-a vorbit urât. Fetiţa lor de 10 ani a sunat la 112

Redacția

Plimbare virtuală în istoria Bojdeucii lui Ion Creangă, surprinsă în imagini

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site