RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Premierul israelian efectuează o vizită oficială în Emirate, o premieră / Se discută ”probleme economice şi regionale care contribuie la bogăţia, prosperitatea şi consolidarea stabilităţii”

Premierul israelian Naftali Bennett a sosit duminică în Emiratele Arabe Unite, fiind prima vizită oficială a unui prim-ministru israelian în această ţară din Golf care a normalizat relaţiile cu statul evreu în 2020, relatează Agerpres, care citează AFP.

Şeful guvernului israelian urmează să se întâlnească luni cu prinţul moştenitor al Abu Dhabi, şeicul Mohammed bin Zayed, pentru a discuta aspecte privind ”consolidarea legăturilor dintre cele două ţări”, a declarat anterior biroul premierului Naftali Bennett.

Cei doi lideri urmează să discute, de asemenea, ”probleme economice şi regionale care contribuie la bogăţia, prosperitatea şi consolidarea stabilităţii” între Israel şi Emirate.

Biroul premierului Bennett a anunţat că avionul acestuia a decolat, citându-l pe premier care a făcut referire la o vizită ”istorică” şi o ”premieră”.

  

”Vizita are scopul de a aprofund

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Guvernul a aprobat Strategia Naţională Anticorupţie, una dintre ţintele asumate prin PNRR

Redacția

Camera Deputaților dezbate marți moțiunea simplă depusă de USR și Forța Dreptei împotriva ministrului Lucian Bode

Redacția

Trafic de canabis în sicrie, cu un dric fals condus de un român, în Franța

Redacția
Încarcă...