RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Premierul israelian Benjamin Netanyahu, OPERAT de hernie sub anestezie generală

Premierul israelian Benjamin Netanyahu, în vârstă de 74 de ani, este operat, duminică seară, de hernie. Interimatul va fi asigurat de vicepremierul Yariv Levin, care e și ministru al Justiției.

Biroul de presă al premierului Netanyahu a transmis că acesta a fost diagnosticat sâmbătă, în timpul unor analize de rutină. El va fi operat la finalul zilei de duminică, „sub anestezie generală”.

Interimatul va fi asigurat de Yariv Levin, vicepremier și ministru al Justiţiei, informează CNN.

Netanyahu a suferit anterior o operație de hernie în 2013 și i s-a montat un stimulator cardiac anul trecut.

  

Netanyahu este cel mai longeviv premier din istoria Israelului. El gestionează acum una dintre cele mai mari crize, după un atac al grupării teroriste Hamas, pe 7 octombrie, asupra țării. De atunci, armata israeliană a declanșat un război în Fâșia Gaza, zonă controlată de Hamas, cu scopul de a elimina complet gruparea teroristă.

Premierul israelian este contestat de peste un an, din ianuarie 2023, când a anunțat o contrareformă a Justiției care ar fi mutilat independența magistraților, fapt care a scos zeci de mii de israelieni în stradă în fiecare weekend. Sâmbătă seară,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

INCENDIU puternic în Valencia, la două blocuri de 14 și 10 etaje. Sunt 13 răniți, între care și pompieri, iar mai mulți locatari sunt blocați în case

Redacția

Rusia riscă să rămână fără bere. Producătorii europeni vor să se retragă de pe piața rusă

Redacția

Maia Sandu, după întâlnirea cu Luminița Odobescu, ministrul de Externe al României: ” Vom continua să lucrăm împreună pentru stabilitate”

Redacția
Încarcă...