RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Premier League. Manchester City vs Aston Villa: fără pas greșit​

Este un final de săptămână încins în fotbalul din Anglia și în Italia, unde campioanele urmează să se decidă în ultima etapă.

Pontul zileiFoto: Profimedia

Centrul de interes al rundei a 38-a din Premier League se ține duminică, 22 mai, de la ora 18:00. În timp ce, pe “Anfield Road”, Liverpool va fi pusă la încercare de Wolverhampton, liderul Manchester City se află la mâna lui, pentru a termina pe prima poziție, în duelul cu Aston Villa. Remiza nu le este suficientă “cetățenilor”, așa că vor ataca din primul minut. În schimb, Aston Villa are locul 14 asigurat.

  

În ianuarie, ecartul dintre City și Liverpool a fost, la un moment dat, de 14 puncte, însă acum “cormoranii” au șansa unui titlu istoric. Marți seară, Liverpool a învins la Southampton și a strâns iarăși diferența în clasament.

Cu un punct în spatele trupei lui Guardiola, Jurgen Klopp așteaptă ca Gerrard și Aston Villa să facă un egal pe “Etihad”, dar recunoaște că șansele ca un astfel de rezultat să vină sunt destul de mici.

“Dacă aș fi în situația lui City, nu m-aș considera campion încă. Din postura în care sunt acum,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

LIVE Ziua 175 de război. Operatorul public al centralelor nucleare din Ucraina denunță un atac cibernetic rus ”fără precedent” împotriva site-ului Energoatom/ Mihail Podoliak: Ucraina a început o contraofensivă menită să creeze haos în rândul forțelor rusești/ Odesa, lovită de rachete rusești

Redacția

Specialişti FDA: Vaccinul pentru Covid-19 al Moderna nu îndeplineşte toate criteriile pentru aprobarea unui rapel

Redacția

Un fost primar din partidul Rusia Unită al lui Vladimir Putin s-a sinucis după ce a fost arestat

Redacția
Încarcă...