NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Prelungirea codului galben de viscol ţine şcolile închise şi mâine

Inspectoratul Judeţean Iaşi a postat pe site-ul instituţiei un mesaj prin care anunţă că nici mâine, 28 ianuarie, nu se vor ţine cursuri.

“Având în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile şi prelungirea avertizării meteorologice de cod galben de ninsori şi viscol, în vederea asigurării siguranţei elevilor şi a personalului didactic şi nedidactic, cursurile unităţilor de învăţământ preuniversitar din judeţul Iaşi se suspendă pentru ziua de marţi, 28 ianuarie 2014.”

Toate unităţile de învăţământ din judeţul Iaşi sunt închise astăzi. Măsura de precauţie luată de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean vine ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile din ultimele zile.

  

„La recomandarea Ministerului Educaţiei Naţionale, în judeţul Iaşi – atât în mediul rural, cât şi în mediul urban – sunt suspendate cursurile pentru ziua de luni. Măsura are în vedere mai ales situaţia elevilor şi a profesorilor navetişti. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean recomandă profesorilor ca, imediat după reluarea cursurilor, să se asigure numărul de note necesar închiderii mediilor, astfel încât o eventuală nouă suspendare a cursurilor să nu afecteze încheierea situaţiei şcolare semestriale”, a transmis Sabina Manea, purtător de cuvânt al Inspectoratului.

Advertisements
Advertisements

De menţionat că elevii vor intra în vacanţa intersemestrială pe 1 februarie, iar semestrul al doilea începe pe 9 februarie.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Drama copiilor săraci care fac școală online pe telefoane vechi. „Când intru la oră se închide, nu ține bateria. Am rămas în urmă”

Redacția

Intră și vezi câștigătorii concursului de matematică “Speranțe Olimpice”, organizat la Colegiul Național M. Sadoveanu

Marius Parteni

Admitere la Universitatea de Medicină: Nu se mai ține cont de media de la Bacalaureat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site