RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Preliminarii Cupa Mondială. SUA – Mexic: duelul cu numărul 50 din istorie

Calificările pentru Qatar 2022 se dispută la foc automat. În zona America de Nord și Centrală, evenimentele sunt abia la jumătatea drumul. În grupă, 6 curse au fost deja parcurse, încă 8 lupte sunt programate.

SUA se confruntă cu Mexic, în etapa cu numărul 7. Meciul se va disputa pe stadionul TQL din Cincinnati. Startul, în noaptea dintre 12 și 13 noiembrie.

Sâmbătă, în zori, de la ora 4:10. Va fi duelul primelor două clasate. Mexic este prima, cu 14 puncte. Naționala cu stele și dungi pe drapel o urmează, 3 puncte mai jos. Primele 3 locuri din grupă accesează direct Cupa Mondială, poziția a 4-a în clasament merge în playoff.

În meciurile din octombrie, SUA au adunat două victorii (cu Jamaica și cu Costa Rica) și o înfrângere împotriva statului Panama.

  

Mexic a obținut două victorii împotriva Honduras și El Salvador și o remiză cu Canada. KO-ul cu Panama este singurul pas greșit al echipei pe care o antrenează Berhalter. Au urmat 3 victorii și două remize.

Mexic, pe de altă parte, nu a pierdut niciodată până acum. Rămâne favorită: 4 victorii și două remize. Va fi și un duel McKennie împotriva lui Lozano,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Remus Pricopie îl acuză pe Sorin Cîmpeanu de lipsă de cei 7 ani de-acasă: După ce jignești în linie pe oricine îndrăzneşte să te contrazică este nerealist să crezi că poți să mergi mai departe cu respectivele proiecte de legi

Redacția

Pasajul de la Doamna Ghica va fi gata la finalul anului 2022 – Nicușor Dan

Redacția

Rezultatele educației se pot măsura științific. Andreea Minea-Pic, analist român la OCDE: Educația de calitate înseamnă un stil de viață sănătos – crește speranța de viață, scad costurile cu asistența medicală – VIDEO

Redacția
Încarcă...