RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Posibilă confruntare între Dominic Fritz și Elena Lasconi pentru șefia USR, pe „cadavrul politic” al lui Cătălin Drulă

Primarul reales al Timișoarei și primărița orașului Câmpulung, și ea realeasă, ar putea fi doi dintre membrii USR care intră în cursa pentru președinția USR, după demisia președintelui Cătălin Drulă.

Dominic Fritz și Elena Lasconi s-ar putea duela pentru fotoliul de șef al USR

Dominic Fritz și Elena Lasconi s-ar putea duela pentru fotoliul de șef al USR

Președintele USR Cătălin Drulă a anunțat, luni, 10 iunie 2024, că demisionează din funcție, după un scor „sub așteptări” obținut de USR la alegerile locale și alegerile europarlamentare 2024. L-a nominalizat chiar pe primarul Timișoarei, Dominic Fritz, drept persoana care ar putea prelua conducerea formațiunii politice.

  

Primarul reales al Timișoarei a afirmat, la rândul său, luni, într-o conferință de presă, că își asumă o candidatură pentru președinția USR.

O să îmi asum o candidatură pentru preşedinţia USR la următorul congres. Voi propune un nou birou naţional, o nouă conducere colectivă a acestui partid, cu mine ca preşedinte, şi dacă voi primi susţinerea pentru această misiune grea, dar frumoasă, o voi accepta”, a declarat Fritz, citat de Agerpres.

Elena Lasconi, care și ea a fost realeasă în fruntea orașului Câmpulung, și chiar cu un scor zdrobitor, de aproape 70%, a declarat la rândul său,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Zelenski confirmă că armata ucraineană rămâne pe poziţii la Bahmut şi nu se retrage: „Societatea trebuie să înţeleagă sensul operaţiunilor noastre de apărare, adevăratul sens”

Redacția

EUROVISION 2014. Conchita Wurst, FEMEIA CU BARBĂ din Austria, a câştigat FINALA. Pe ce loc s-a clasat România

Redacția

Deputatul Marilen Pirtea (PNL): România merită ridicarea vizelor SUA şi includerea în spaţiul Schengen

Redacția
Încarcă...